Detailed Notes on گیاهان اضطراب
Detailed Notes on گیاهان اضطراب
Blog Article
ادویه کراهی چیست؟ ترکیبات، مواد و طرز تهیه ادویه انواع کراهی پاکستانی و بلوچی
از برگ جینکو برای ایجاد کپسول، قرص و عصاره استفاده می شود و پس از خشک شدن می توان آن را به عنوان چای مصرف کرد. خاصیت جینکو تقویت سلامت مغز است؛ مطالعات نشان داده اند که این گیاه علائم شناختی بیماران مبتلا به زوال عقل خفیف تا متوسط را کاهش می دهد.
وسواسها میتوانند تنها در حوزه فکر باشند، مانند فکر مداوم تصادف و یا همراه با عمل باشند، مانند دست شستن، وارسی کردن و شمارش.
سنجد از نظر دارویی دارای خواص خلط آور، ضد میکروبی و ادرارآور است و برای درمان آسم، سرفه، سرماخوردگی، بیماری های پوستی مثل اگزما و خارش، عدم اشتها، کرم روده و مشکلات گوارشی مفید است. می توان آن را جوشاند و مانند چای مصرف کرد.
این گیاه سابقه طولانی استفاده در طب سنتی هند یا آیورودا دارد.
انسانها نوعاً میزان مشخصی از استرس را میتوانند تحمل کنند و بیش از این مقدار به آنها احساس عدم کنترل بر شرایط را میدهد و آنها را دچار اضطراب میکند. لزومی ندارد حجم زیادی از استرس و یا واقعه ناگوار بزرگی در زمان کوتاهی بر فرد وارد آید تا او به اضطراب دچار شود، بلکه میزانهای کمتر استرس نیز اگر در یک بازه زمانی جمع شود، فرد را به اضطراب مبتلا میسازند.
عوامل فوقالذکر تنها زمینهساز و مستعدکننده شرایط برای بروز اضطراب هستند، ولکن در کنار آنها عوامل دیگری نیز باید باشند که اضطراب را در فرد ایجاد کند که از جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ریحان مقدس یک گیاه دارویی هندی است که دارای خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و خلط آور است و به تنظیم قند خون و دیابت کمک می کند.
اضطراب خود را در شکلهای متفاوتی ظاهر میسازد که به شش نمونهی آن در اینجا بهطور مختصر اشاره میکنیم.
صدای مرغان دریایی که در آسمان آبی در حال پرواز هستند را میشنوید. پای خود را در آب دریا فرو میبرید. گرمای آن به بدنتان نفوذ میکند و شما را آرامتر از پیش میسازد. جلوتر میروید تا قسمتهای بیشتری از بدنتان در آب دریا غوطهور شود و به این ترتیب آرامش شما نیز بیشتر شود.
این گیاه دارای خواص ضد التهابی، ضد باکتریایی، ضد اسپاسم و ضد عفونی است و مصرف آن read more در مواردی مانند ورم معده، زخم معده، کولیت و پاکسازی کبد کمک کننده می باشد.
اضطراب از زمان تولد بشریت با بقای او درآمیخته است و چنان در نهادش ریشه دوانده که نه میتوان و نه باید سعی در از بینبردن آن کرد؛ چون در اینصورت این بت عیار هر لحظه بشکلی درآید و به اشکال گوناگون خود را در زندگی نمودار میسازد.
یوگا را میتوان با آرامش تدریجی عضلات مقایسه کرد، اگرچه یوگا روشی کاملتر است.
طبق تحقیقات دکتر هلن بونی موسیقی بر روی فشار خون، ضربان قلب، تنفس و تنشهای عضلانی تاثیر آرامش بخش دارد و به خواب افراد کمک میکند. منتهی باید آگاه بود که یک موسیقی خاص بر روی همه افراد تاثیر یکسانی ندارد و در همه تولید آرمیدگی نمیکند، بلکه علاقه اشخاص به موسیقی انتخاب شده در ایجاد آرمیدگی موثر است. (ص ۴۶۹- مدیریت استرس)